tisdag 25 augusti 2009

Liten pub runda

Hyfsat gott väder i lördags så det fick bli att dra sig ut på stan på eftermiddagen. Kosanstyrde ner mot Bishop Järntorget. En plats på uteserveringen och där fick det bli den Spanska (Baskiska) Ölen Pagoa Zunbeltz. Lite små tråkig och tunn.
Vandrade upp för linne och blev lite små sugen på mat. Lite pubmat är ju inte dumt. Så det fick bli en tur in till Beefeater och ta en burgare och en Wells Bombardier. Trevlig öl att ta till mat.
Vandringen fortsätte till Rover. Hittade inget nytt på fat så det fick bli en Örebro Bitter. Den slinker ju alltid ner lätt.
Sedan fick det bli en tur och hälsa på Reza. Startade upp med en Närke Singel Target. En brun öl som inte var så kul. Tyckte att den smakade lite plåtburk. Efter den så fick det bli La Trappe dubbel, mycke skumbanan i den men vääldigt trevlig.
Nögne Imperial Stout, Ocean IPA, Dugges 1/2 Idjit och avslutade kvällen där med en La Caracole Nostradamus. Nostradamus får en att tänka tillbaka lite till Brygge och puben Gambrinus där jag tog den första gången. Den står sig lika bra än.
Efter Reza så bar det iväg ut på avenyn och där var det en massa som var ute och sprang. Så där fick man hoppa in och jogga med en sväng för att komma över gatan.
Så då tänkte jag att nu får det vara nog och åka hem. Men så blev det ju inte. Missade bussen så det fick bli vagnen till Wieselgrensplatsen. Då kommer hjärnan på den smarta iden att gå in på Whoopsi Daisy. Där knäckte man i sig 2 st Murphys Irish Stout och en Duvel. Efter man har gjort det så kommer man i samma nivå som dom andra på puben. Det är ju inte direkt den nyktraste puben man kan gå till. Bra att gå dit på dagen och kolla lite fotboll och ta någon öl. Finns ju några som går ner där.
Efter det stället så ropade sängen.

Inga kommentarer: